Trends van de zomer 2019

Kleuren
De pasteltinten zoals roze, blauw, geel en munt zullen gegarandeerd aanwezig zijn in de looks, vooral bij het kleuren van de jeans, zoals broeken en jassen.

De kleuren verschijnen in overalls, gekleed in lichtere stoffen en in accessoires zoals oorbellen, ringen, handtassen, sandalen en schoenen. Niet te vergeten dat de tonen een gevoel van lichtheid en frisheid overbrengen in de heetste dagen.

Eerlijk kijken

Maar de rode , die nooit uit de mode gaat, zal concurreren in de aandacht in de zomer van 2019. Wie houdt van de kleur kan wedden op pakken en jurken, die in aanvulling op klassiekers, geven een meer elegante look aan elke look.

Transparantie
De transparantie belooft ook de harten te laten zakken. Vroeger werden ze uniek gesuggereerd in nachtelijke producties, maar nu worden ze stilaan geaccepteerd in dagcomposities.

Voor de minder avontuurlijken is een suggestie om een T-shirt onder het transparante stuk te dragen. Wie niet bang is om risico’s te nemen, kan investeren in moderne en elegante lingerie die de look sensueler maakt.

Bloemen
De bloemenprints verschijnen meestal in het voorjaar/zomer en zullen de komende seizoenen niet anders zijn. Klassiek en tijdloos, het verschil in 2019 zal zitten in het modelleren van kleding. Lange jurken, bijvoorbeeld, zullen ruches hebben, plus gedurfder cravings en halslijnen.

In deze footprint zijn de wikkeljurken modellen. Ooit van gehoord? Ze zijn stijlen van jurken geïnspireerd door de Fransen en zijn vaak succesvol in Europa.

Vlissingen en strikken
En over franje gesproken, ze komen volgende zomer met alles. In aanvulling op de jurken, zullen ze in blouses en rokken die sensualiteit en romantiek geven bij meer speciale gelegenheden. De blouses zullen zigeunermodellen hebben, zodat ze schouder aan schouder gedragen kunnen worden.

De ruches zijn samengebonden. Ze zullen ook komen in delicate stukken, zoals in truien en taille details.

strozak
Heeft u een zakje stro in uw kast? Dan kunt u haar redden en nadenken over de mogelijke combinaties die ze met haar kan maken. Strozakken zullen in de zomer van 2019 in de lift zitten en kunnen door de steden reizen zonder het strand te riskeren.

Geassorteerde broeken
De shorts, vooral jeans, zijn wilde stukken op warme dagen. De bal van de tijd zijn de lossere modellen en zeer bewerkte modellen. Er zijn opties met gespen, zakken, ritsen, ritsen, strepen en gecamoufleerde prints.

Het gerestylde model belooft het hoogtepunt van het seizoen te worden, evenals fiets- en kleermakersstijlen, die langer zijn en zelfs naar het werk gaan. Net als in de winter zal de versnipperde spijkerbroek in de zomer vooruitgaan en kan met talrijke combinaties worden gedragen.

Schaken
Koorts in de jaren ’90, schaken komt terug opduiken in de zomer van 2019. De print verscheen in verschillende optochten van de laatste week van de mode in New York en krijgt nu ruimte in de Braziliaanse kledingstukken.

Wie van schaken houdt, vindt het schaakspel in blouses, broeken en sets. De Vichy schaken , waarvan het kwadraat zijn zeer klein, zal de charme van het seizoen.

Riemen
Nogmaals, we nodigen u uit om door uw kast te rommelen om vergeten stukken te ontdekken. Heeft u een riem gevonden? U kunt het scheiden! Het accessoire zal helpen om leuke looks samen te stellen en een meer sensuele lucht te geven. Draag ze met jurken, truien en rokken of overalls.

Sportieve look
Net als in de jaren tachtig is de sportieve blik terug. Praktisch en comfortabel, de modellen zullen nauwelijks onopgemerkt blijven. De broek is breder en de jassen komen in tactel. Op je voeten, wedden op het absolute comfort van sneakers, vooral in de witte kleur.