Mode Zomer 2019: trends, kleuren en huisdieren

Einde van het komende jaar en het brengen van de nieuwe collecties voorjaar/zomer 2019 . Het seizoen begint eerder met hogere temperaturen, veel zon, strand, buitenwandelingen en lichtere kleding. En je moet de combinaties durven kiezen om de look niet te beperken tot dat basic witte shirt en de zwarte shorts. Er is een scala aan mogelijkheden.

De kleurenkaart van de collecties wordt geleverd met zachte, zoete maar niet noodzakelijkerwijs romantische tinten, volgens een eigentijdse visie en gecombineerd met moderne vormen, zoals sportreferenties. Ontspannen en genieten dus. Opvoeder João Dalla Rosa, van SENAI CETIQT, die gespecialiseerd is in mode, geeft tips over hoe je mooi kunt maken en de trend voor volgend seizoen kunt volgen.

Roze tinten
De winter is voorbij, maar heeft de invloed van rooskleurige tinten en een veelzijdigheid in het gebruik van kleur achtergelaten. Veel meer dan romantisch en delicaat, roze verschijnt nu in kledingcomposities die een moderne en soms gedurfde look brengen.

Blauw
De blauwe tinten volgen ook in de mode, gebruikt in diverse stoffen, van synthetische synthetische kunststoffen tot twijgen, die de voorkeur geven aan de compositie van monochromatische looks, die in de zomer op de voorgrond treden. En kent u die zwarte shorts? Dit seizoen kun je blauw met zwart contrasteren en ook mooie composities maken met roze en violette tinten.

Geel en groen
Een andere krachtige volgende kleur …

Verder lezen

Ken de belangrijkste modetrends voor de zomer

De modewereld is cyclisch. Dat wil zeggen, alles wat jaren geleden succesvol is geweest, zal zeker terugkeren naar de straten en loopbruggen, alleen op een manier die opnieuw wordt gepasseerd. En met de komst van de zomer van 2019 zou dat natuurlijk niet anders zijn. We hebben al enkele hints van de trends voor de zomer van 2019, die beloven om te rocken in steden en aan de kust.

Schaakprints, dierenprints, linnengoed en neonkleding zijn enkele van de details die al in de laatste optochten in Parijs en Milaan zijn verschenen. Dus, wat is het nut, wat is het nut, weet het nieuws en ontdek hoe je ze kunt gebruiken om ongelooflijke looks te creëren?

Als je erover nadenkt, hebben we deze post gemaakt met alles wat je moet weten om de look up to date en rave over te maken. Check out!

Plaid print
Als er een stempel is die in de afgelopen seizoenen succesvol is geweest, is het schaken. Normaal gesproken hebben we de gewoonte om dit patroon te relateren aan de winter, maar geloof me: met de juiste stukken is het mogelijk om een onberispelijke look voor de zomer te creëren.

Als voorbeeld kunnen we vichy schaken noemen, dat een delicaat en perfect voorstel voor de lichtere en vrouwelijke combinaties bevat. Er zijn ook andere versies van de prent, zoals ruitjesplaid, Prince …

Verder lezen