Ken de belangrijkste modetrends voor de zomer

De modewereld is cyclisch. Dat wil zeggen, alles wat jaren geleden succesvol is geweest, zal zeker terugkeren naar de straten en loopbruggen, alleen op een manier die opnieuw wordt gepasseerd. En met de komst van de zomer van 2019 zou dat natuurlijk niet anders zijn. We hebben al enkele hints van de trends voor de zomer van 2019, die beloven om te rocken in steden en aan de kust.

Schaakprints, dierenprints, linnengoed en neonkleding zijn enkele van de details die al in de laatste optochten in Parijs en Milaan zijn verschenen. Dus, wat is het nut, wat is het nut, weet het nieuws en ontdek hoe je ze kunt gebruiken om ongelooflijke looks te creëren?

Als je erover nadenkt, hebben we deze post gemaakt met alles wat je moet weten om de look up to date en rave over te maken. Check out!

Plaid print
Als er een stempel is die in de afgelopen seizoenen succesvol is geweest, is het schaken. Normaal gesproken hebben we de gewoonte om dit patroon te relateren aan de winter, maar geloof me: met de juiste stukken is het mogelijk om een onberispelijke look voor de zomer te creëren.

Als voorbeeld kunnen we vichy schaken noemen, dat een delicaat en perfect voorstel voor de lichtere en vrouwelijke combinaties bevat. Er zijn ook andere versies van de prent, zoals ruitjesplaid, Prince of Wales, pied-de-pouple en buffels. Het geheim is om de stijl te kiezen die het beste bij uw stijl past en deze te combineren met neutrale stukken, zodat u het resultaat niet bij u draagt.

Neon kleding
Neon is een van de sterkste modetrends voor de komende zomer. Opvallend, vrolijk en met veel persoonlijkheid, deze tonaliteiten kregen in de jaren tachtig van de vorige eeuw een prominente plaats en kwamen deze keer met alle kracht terug.

Het begon allemaal met de parades van grote internationale merken zoals Puma, die investeerden in fluo touch voor hun collecties. Beetje bij beetje heeft dit idee terrein gewonnen in de modewereld, en vandaag de dag heeft het al zijn plaats verworven in de kast van bloggers en it-girls. Het goede nieuws is dat hij neontonen heeft voor alle smaken: oranje, roze, geel, groen of blauw.

Had je het idee wel leuk gevonden, maar wist je niet hoe je het voor je producties moet krijgen? Het is gemakkelijk: begin met het toevoegen van kleuren aan de details en accessoires, zoals handtassen en schoenen. Langzaamaan kan dit voorstel verschijnen in de kledingstukken, totdat je de angst verliest en inzet op de rokken, truien en jurken die dit concept dragen.

Dierenprint
Dit is een van de meest tijdloze prints van de garderobe van de vrouwen: de dierenprint, die het seizoen ingaat en verlaat, blijft stevig en sterk in de collecties van de hele wereld.

Een van de favoriete opties van fashionista’s, is de klassieke luipaard – een stempel dat elke look kan transformeren, zelfs de meest basale van dag tot dag.

Echter, de diversiteit is groot en er zijn nog steeds de opties van luipaard print, zebravis en slang. Ongeacht de gekozen versie, kan de dierenprint verschijnen op jurken, rokken, broeken, bikini’s, sandalen of accessoires. Een charme!

Linnen Onderdelen
Linnen is een klassieker van de mode, die uitstekend geschikt is om elke productie meer verfijnd en chique achter te laten. Het beste van alles is dat, naast het feit dat dit materiaal is hyper verfijnd, is dit materiaal is fris, perfect passend bij het voorstel van zonnige dagen.

Voorbeelden van kleding die van linnen kan worden gemaakt? Infinitas: overalls, jurken, croppeds, shorts en broeken – ideaal om naar het werk te gaan of om meer casual evenementen bij te wonen.

Frilly pakken
Frills zal het hoogtepunt van volgende zomer zijn. Dit controversiële detail was al enige tijd niet meer in de producties te zien, maar weet dat de afwerking nu net zo sterk is als altijd.

En het is dwaas om voor te stellen dat overlays alleen op meer vloeiende stoffen, zoals katoen, mogen verschijnen. Veel merken zetten de ruches op leren kleding, jeans en andere dikke en zware materialen. Kortom, het is een vol bord voor degenen die niet bang zijn om in de visual te durven.