Femi pro

” Femi pro bio ” is een supplement met dateline staafbacil die actief is in de vagina van vrouwen, onder melkzuurbacteriën die in het lichaam werken.

Attrack stijl

Dateline bacil is een groep bacteriën die voornamelijk bestaat uit melkzuurbacteriën van het geslacht Lactobacillus en speelt een belangrijke rol bij het behouden van de zelfreinigende werking in de vagina.

Als het in een normale vaginale toestand verkeert, werkt Datelin Rhizoma dominant in de vagina en houdt het de zure Ph omgeving altijd in stand.

Hoewel dit voorkomt dat bacteriën en bacteriën binnendringen en zich vermenigvuldigen, kan de Datelin-bacil plotseling afnemen door stress, overbelasting, overbelasting, gebruik van antibiotica, overmatig wassen van kwetsbare zones, enz.

Door de afname van Datelinebacil zal ook de weerstand tegen bacteriën in de vagina afnemen, met als gevolg abnormaliteiten in de kwetsbare zone, zoals abnormale vagarieën, jeuk en geur.

“Femi Pro Bio” is een melkzuurbacteriënsupplement dat uitstekende effecten heeft op het oplossen van de problemen in de delicate zones van vrouwen, met 13 miljard Dateline bacillen per korrel.

Aangezien het een melkzuurbacteriën supplement is, is er geen zorgen over bijwerkingen. Het kan veilig worden gebruikt tijdens de zwangerschap, die vaak wordt getroffen door problemen in kwetsbare zones, en kan direct omgaan met delicate problemen.

Candida vaginitis, die gemakkelijk te herhalen terugval te wijten aan verstoring van het milieu in de vagina, zult u in staat zijn om een duidelijke reactie te voelen op het preventieve effect van suppletie met Datelin bacil.

Mode

Er is ook een supplement genaamd “Candida Clear Super” gespecialiseerd voor de behandeling van candidi in Doctor’s keuze, maar ook door het gebruik van “Femi Pro Bio” in aanvulling daarop, herhaalden we de behandeling van de afgelopen dagen tot de dagen dat preventie voorkomen En de reactie op Candita moet drastisch veranderen.

Het belangrijkste punt is dat “femipro-bio” niet bedoeld is om iets specifieks en infectieziekten te behandelen, maar om de vagina van de vrouw voor te bereiden op haar eigen zelfreinigende werking en om haar normale staat te behouden Het is iets om te dragen.

Wij raden het gebruik van voorzorgsmaatregelen aan in plaats van een symptomatische behandeling.